Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ

-  Always Connected

 

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ

-  Always Connected

Το Q Experience καθιστά τη πλεύση του σκάφους εύκολη και προσιτή για όλους.

q-1
q-2

Μια απόλυτα νέα εμπειρία στο σκάφος.

Ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού ναυσιπλοΐας είχε καθυστερήσει εδώ και καιρό. Πολύπλοκα μενού, δυσνόητα και πολύπλοκα περιβάλλοντα, αργή επεξεργασία, αμυδρές οθόνες και μια πληθώρα αξεσουάρ αμφίβολα συμβατά μεταξύ τους, έχουν κάνει τη ναυσιπλοΐα και την πλοήγηση περίπλοκες χωρίς λόγο για πάρα πολύ καιρό.
Πιστεύουμε ότι η εμπερία στο σκάφος πρέπει να είναι απολαυστική, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας στη θάλασσα. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το The Q Experience. Η εμπειρία Q Experience προασρμόζει τις ήδη οικείες σε εσάς λειτουργίες σε ένα ενιαίο φιλικό περιβάλλον. Τα πάντα, από τα οικεία περιβάλλοντα χρήστη, τη διαισθητική πλοήγηση, μέχρι τις αυτόματες ενημερώσεις over-the-air. Εξαλλείφει την αβεβαιότητα από την εμπειρία σας και τον έλεγχο στο σκάφος και σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό – να απολαμβάνετε τη θάλασσα.

 

Πάντα συνδεδεμένοι

q-3

Created with Sketch Beta.
Ψυχαγωγία

Το Q2 Display διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή και συνδεσιμότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε απολαμβάνετε απρόσκοπτη ροή μουσικής κατά τη διάρκεια του ταξιδού σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μερικές φορές βέβαια τίποτα δεν είναι καλύτερο από τα παλιά κλασικά, το Q2 Display είναι εξοπλισμένο με συνδεσιμότητα FM/DAB, η οποία σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους αγαπημένους σας σταθμούς.

 

Created with Sketch.
Συνδεσιμότητα

Το Q2 Display είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο διαδίκτυο μέσω του εσωτερικού μόντεμ 4G που διαθέτει, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην κατάσταση του σκάφους σας ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής Q, ενώ το Q Guard σας ενημερώνει ότι το σκάφος σας είναι ασφαλές στις αποβάθρες. Το ενσωματωμένο μόντεμ WLAN σας παρέχει τη δυνατότητα να μοιραστείτε σταθερό σήμα 4G ή απλά να συνδέσετε την οθόνη Q2 στο WLAN των επισκεπτών του λιμανιού.

 

Ασφάλεια

Για να καταστήσουμε τον προγραμματισμό των διαδρομών όσο το δυνατόν πιο βολικό, σας δώσαμε τη δυνατότητα να σχεδιάζετε τις διαδρομές σας από πριν, στο σπίτι, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείτε στη ναυσιπλοΐα. Μερικές φορές τα αυθόρμητα ταξίδια είναι υπέροχα, τότε είναι που η λειτουργία αυτόματης διαδρομής σας επιτρέπει να υπολογίσετε γρήγορα μια ασφαλή διαδρομή προς τον προορισμό σας, σε σχέση με το μέγεθος του σκάφους σας. Η οθόνη Q2 σας ειδοποιεί αυτόματα εάν ο καιρός αλλάξει ξαφνικά προς το χειρότερο. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε ασφαλή ελλιμενισμό πριν τις καταιγίδες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ωράριο Λειτουργίας
Εταιρίας & Καταστήματος

Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 16:00
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Φόρμα Επικοινωνίας