Η Εταιρεία

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. πρωταγωνιστεί στον χώρο των ειδών εξοπλισμού και των σκαφών αναψυχής, πάντα καθοδηγούμενη από την αγάπη και το πάθος της για την θάλασσα.

Από την ίδρυσή της το 1946, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα του ναυτιλιακού εξοπλισμού και της θαλάσσιας πρόωσης, ως αξιόπιστος και απαραίτητος συνεργάτης για την αναψυχή, τη βιομηχανία σκαφών, τα Ναυπηγεία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Με σεβασμό και γνώση για την «τέχνη της θάλασσας», παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να διατηρήσει μια κληρονομιά απαράμιλλης διάκρισης στον Κλάδο της θάλασσας.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. είναι το πελατοκεντρικό ήθος, μια κατευθυντήρια αρχή που διέπει όλα τα επίπεδα επαφής με κάθε πελάτη και συνεργάτη. Με πάνω από 500 σημεία εκτεταμένου δικτύου συνεργατών, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών αιχμής, στέκεται δίπλα στους λάτρεις της θάλασσας προσφέροντάς τους έναν απέραντο κόσμο δυνατοτήτων και προοπτικών.

Το επίπεδο επαγγελματισμού της εταιρείας ενισχύεται από το γεγονός ότι επενδύει με συνέπεια σε καινοτόμες υπηρεσίες και εξοπλισμό, στην εξειδικευμένη γνώση και την πλούσια εμπειρία, καθώς και στη συνεχή εκπαίδευση του Δικτύου Συνεργατών της, διασφαλίζοντας έτσι αδιάσειστη υποστήριξη, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Με περισσότερες από 60 εμπορικές συνεργασίες στον χώρο των κινητήρων και του εξοπλισμού και μεταξύ των 5 μεγαλύτερων επίσημων διανομέων της Brunswick Corporation, με εξωλέμβιους κινητήρες και ολοκληρωμένα συστήματα MERCURY, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ανταποκρίνεται όχι μόνο στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σήμερα, αλλά και στον σχεδιασμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας του αύριο.

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ένα περιπετειώδες ταξίδι από το 1946

 

Δείτε την ιστορική αναδρομή

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Περισσότεροι από 60 κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού και μηχανών θαλάσσης επιλέγουν τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. επιβραβεύοντας τον επαγγελματισμό της. Μεταξύ αυτών οι ULTRAFLEX, WHALE, POLYFORM, VICTRON ENERGY, BOB’s MACHINE, VITRIFRIGO, OPACMARE, ATTWOOD, QUICKSILVER, LENCO, MARINCO, OSCULATI, TRIM-LOK, VIGOUROUX κ.α.

Η εταιρεία κατατάσσεται μεταξύ των 5 μεγαλύτερων επίσημων διανομέων της Brunswick Corporation στην Ευρώπη, λόγω του σημαντικά υψηλού ποσοστού πωλήσεων των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY® στην Ελλάδα, καθώς και των προϊόντων QUICKSILVER®.

σε πωλήσεις εξωλεμβίων κινητήρων στην Ελλάδα από το 2012 διατηρώντας  το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς για τους εξωλέμβιους κινητήρες MERCURY®.

– Με περισσότερα από 500 σημεία εκτεταμένου δικτύου συνεργατών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, διασφαλίζει την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών κάθε λάτρη της θάλασσας.

– Με περισσότερα από 100 εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής υποστήριξης σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και ΔτΒΜ διαθέτει το πλέον αξιόπιστο και ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης για κινητήρες θαλάσσης, μετά την πώληση.

Για περισσότερο από 40 χρόνια είναι ο κορυφαίος προμηθευτής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που έχει ενσωματώσει στον οργανισμό της εξειδικευμένο «Τμήμα Άμυνας και Ασφάλειας».

9 στα 10 ναυπηγεία επιλέγουν Mercury εξωλέμβιους κινητήρες για τα σκάφη που κατασκευάζουν. Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διατηρεί μια μακροχρόνια συνεργασία με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών Ναυπηγείων.