fourstroke-6hp_f-1

FourStroke 6

Αυτοί οι κινητήρες διαθέτουν ενσωματωμένο ρεζερβουάρ καυσίμου και μία εξωτερική βαλβίδα διακοπής καυσίμου. Για μεγαλύτερη αυτονομία μπορεί επίσης να συνδεθούν με εξωτερικό φορητό δοχείο καυσίμου. Ιδανικοί για αλουμινένια σκάφη με κινητήρα με λαγουδέρα, φουσκωτά με μαλακή-συμβατική γάστρα, ανοιχτά σκάφη επίπεδης γάστρας τύπου jon, γενικής χρήσης σκάφη καθώς και ιστιοπλοϊκά.

Διαισθητικά, καινοτόμα χαρακτηριστικά

Ακριβής έλεγχος

Οι κινητήρες Mercury FourStroke 2,5 και 3,5hp διαθέτουν λειτουργία εμπλοκής ταχύτητας κράτει-πρόσω με γωνία περιστροφής τιμονιού 360 μοιρών για πλήρη ώση σε όλες τις κατευθύνσεις.

Εύκολη εκκίνηση

Ένας αυτόματος αποσυμπιεστής, εκτονώνει την πίεση των κυλίνδρων, μειώνοντας την δύναμη που απαιτείται στην κορδονιέρα για να πάρει μπροστά ο κινητήρας.

Λειτουργία σε ρηχά νερά

Οι πολλαπλές θέσεις ρύθμισης της γωνίας κλίσης (trim), βελτιώνουν τις επιδόσεις και επιτρέπουν τη λειτουργία σε ρηχά νερά.

Εύκολη μεταφορά

Οι κινητήρες Mercury FourStroke 4,5και6hp διαθέτουν ενσωματωμένο δοχείο καυσίμου με εξωτερική βαλβίδα διακοπής παροχής καυσίμου και δυνατότητα σύνδεσης με προαιρετικό φορητό δοχείο καυσίμου. Με το ενσωματωμένο δοχείο καυσίμου, ο εξωλέμβιος κινητήρας δεν χρειάζεται να συνδεθεί με άλλο δοχείο καυσίμου στο σκάφος. Παρ’ όλα αυτά, για όσους διανύουν μαραθώνιες αποστάσεις με το σκάφος, ένα προαιρετικό φορητό δοχείο καυσίμου μπορεί να συνδεθεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Το χαμηλό βάρος και η προσιτή τιμή δεν είναι τα μόνα προσόντα τους

Για τους εξωλέμβιους κινητήρες αυτής της κατηγορίας ιπποδύναμης, το σημαντικότερο «προσόν» είναι η ευκολία μεταφοράς, γι’ αυτό, οι κινητήρες FourStroke 2,5-6hp της Mercury συγκαταλέγονται ανάμεσα στους ελαφρύτερους εξωλέμβιους σε αυτήν την κατηγορία. Κάθε φορητός κινητήρας FourStroke της Mercury είναι εξοπλισμένος με μια πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως είναι ο αυτόματος μηχανισμός ασφάλισης με γάντζους κατά την αναπόδιση ή το βολικά ενσωματωμένο δοχείο καυσίμου. Αυτοί οι κινητήρες FourStroke υποβάλλονται στις ίδιες διαδικασίες δημιουργίας αντιδιαβρωτικής προστασίας, όπως και τα προϊόντα μας με μεγαλύτερη ιπποδύναμη.
Αυτοί οι μικροί εξωλέμβιοι κινητήρες διαθέτουν σπουδαία χαρακτηριστικά. Από τις πολλαπλές θέσεις ρύθμισης της γωνίας κλίσης (trim) και πλεύσης σε ρηχά νερά (στα μοντέλα 4-5-6hp) μέχρι τις λαγουδέρες με δυνατότητα πλήρους περιστροφής 360 μοιρών (στα μοντέλα 2,5-3,5hp), θα βρείτε τις επιδόσεις και την ευελιξία που χρειάζεστε για κάθε περίσταση.
Η εκκίνηση είναι εύκολη, χάρη στην αυτόματη αποσυμπίεση που εκτονώνει την πίεση των κυλίνδρων κατά την έναρξη της λειτουργίας του κινητήρα, με αποτέλεσμα να απαιτείται λιγότερη δύναμη στο τράβηγμα της κορδονιέρας για να πάρει μπροστά ο κινητήρας. Χάρη στο χαμηλό τους βάρος και τις βολικά τοποθετημένες μεγάλες λαβές μεταφοράς, η ισχύς φτάνει στο σκάφος σας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Και επειδή αυτοί οι ελαφριοί εξωλέμβιοι κινητήρες πληρούν τα αυστηρά πρότυπα δοκιμών μας, σας παρέχουν εγγυημένα την υψηλή αξιοπιστία για την οποία φημίζονται όλοι οι εξωλέμβιοι κινητήρες της Mercury

fourstroke 2.5 etc

Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητήρα Μονοκύλινδρος
Ιπποδύναμη HP/KW 6/4,4
Κυβισμός 123 cc
Στροφές πλήρους ισχύος 5000 – 6000 rpm
Εισαγωγή αέρα 2 βαλβίδες ωθούμενες από ωστήρια (επικεφαλής βαλβίδες)
Σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου Καρμπυρατέρ
Γεννήτρια ρεύματος amp/Watt 6 amp/ 76 Watt
Προτεινόμενος τύπος καυσίμων Αμόλυβδη 95 οκτανίων (RON)
Προτεινόμενος τύπος λαδιού κινητήρα Λάδι Mercury FourStroke 10W-30
Σύστημα ειδοποίησης χειριστή και προστασίας κινητήρα Χαμηλή πίεση λαδιούΥπερστροφία (κόφτης στροφών)
Eκκίνηση Χειροκίνητη με κορδονιέρα
Σύστημα διεύθυνσης Λαγουδέρα
Μήκος άξονα (in / mm) 15΄΄/381mm, 20΄΄/508 mm
Σχέση μετάδοσης στο πόδι 2,15:1
Ξηρό βάρος (Ελαφρύτερη έκδοση) 25 kg
Κατηγορία ρύπων κατά νόρμα CARB 3 άστρα
Διάμετρος και διαδρομή εμβόλων (in/mm) 2,32 in x 1,77 in / 59 mm x 45 mm
Ανάφλεξη Εκφόρτισης πυκνωτού (CDI) με ηλεκτρονική ρύθμιση του χρονισμού ανάφλεξης (αβάνς)
Σύστημα ψύξης Υδρόψυκτος με θερμοστάτη
Επιλογή ταχυτήτων F-N-R , Πρόσω-Κράτει-Ανάποδα
Διαθέσιμος τύπος ποδιού Βασικός
Σύστημα κλίσης/ανύψωσης κινητήρα 6 θέσεις
Σύστημα εξαγωγής καυσαερίων Εντός του ομφαλού της προπέλας
Εύρος γωνίας κλίσης (trim) λειτουργία σε ρηχά νερά (μοίρες) 16º
Χρώμα Μαύρο (Phantom Black)
×

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Διαβάστε εδώ την πολιτική απορρήτου μας: Πολιτική απορρήτου