fourstroke-25-efi

FourStroke 25 EFI

Παρέχει σταθερά εύκολη εκκίνηση, άμεση απόκριση στο γκάζι, αυξημένη οικονομία καυσίμων και εκπληκτικές συνολικά επιδόσεις. Ιδανικοί για αλουμινένια σκάφη με κινητήρα με λαγουδέρα, αλουμινένια σκάφη με κονσόλα, ανοιχτά επίπεδης γάστρας τύπου jon, γενικής χρήσης σκάφη καθώς και σκάφη αλιείας & έλξης σκί.

Αξιόπιστες εκκινήσεις και επιδόσεις


Όταν αποφορτίζεται-αδειάζει η μπαταρία σε έναν συνηθισμένο κινητήρα, δεν μπορείτε να πάτε πουθενά. Αυτό δεν ισχύει, όμως, για τους κινητήρες Mercury FourStroke 25-30hp. Όλοι οι κινητήρες αυτής της γκάμας διαθέτουν και χειροκίνητη εκκίνηση με κορδονιέρα στο βασικό εξοπλισμό τους. Έτσι, ακόμα και αν εξαντληθεί εντελώς η μπαταρία, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να συνεχίσετε τη διαδρομή σας με το σκάφος.
Το
σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού καυσίμου (EFI) χωρίς μπαταρία στα μοντέλα Mercury FourStroke 25-30hp
παρέχει σταθερά εύκολη εκκίνηση, άμεση απόκριση του κινητήρα στο άνοιγμα του γκαζιού, αυξημένη οικονομία καυσίμου και εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις.

Αναβαθμιστείτε με έναν κινητήρα 30 hp υψηλής εξόδου ισχύος.

Αποκλειστικός κινητήρας 30 hp. Τίποτα δεν κινεί καλύτερα ένα μεγάλο σκάφος από έναν εξωλέμβιο κινητήρα με κυβισμό 747κ. εκ. που παράγει περισσότερη ώση για να διαχειριστεί βαρύτερα φορτία, από βαριά σκάφη μέχρι μεγάλα αλουμινένια ή πολυεστερικά αλιευτικά σκάφη . Ο κινητήρας
Mercury 30HO σας προσφέρει τον έλεγχο, την ώση και τον έλεγχο αργής ταχύτητας που χρειάζεστε για να κάνετε όσο το δυνατόν πιο φανταστική την εμπειρία πλεύσης με το σκάφος σας

2530

Διαισθητικά, καινοτόμα χαρακτηριστικά

Άφθονη Ροπή απο τις χαμηλές στροφές

Αυτοί οι κινητήρες FourStroke 25-30hp μπορεί να έχουν μικρή ιπποδύναμη, αλλά διαθέτουν μεγάλο κυβισμό. Προσφέροντας άφθονη ροπή στις χαμηλές στροφές, αυτοί οι εξωλέμβιοι κινητήρες διαθέτουν όλη την ισχύ που χρειάζεστε για να πλανάρετε, με άμεση απόκριση του κινητήρα στο άνοιγμα του γκαζιού και γρήγορη επιτάχυνση.

Ευκολία και πρακτικότητα

Χάρη στη λαγουδέρα πολλαπλών λειτουργιών της Mercury, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό των μοντέλων FourStroke 25 -30hp, μπορείτε να διασχίζετε το νερό έχοντας το ένα σας χέρι πίσω από την πλάτη σας. Αυτή η επαναστατική λαγουδέρα με σχεδίαση «όλα σε ένα» παρέχει τη δυνατότητα χειρισμού με το ένα χέρι για όλες τις λειτουργίες όπως εμπλοκή ταχύτητας, σταμάτημα, έλεγχο γκαζιού, ανύψωση, έλεγχο τριβής και χειρισμό του τιμονιού. Επιπλέον, οι κινητήρες 25 -30hp είναι πρακτικοί και όσον αφορά την αποθήκευση σε μικρά υπόστεγα στάθμευσης ή μικρούς χώρους αποθήκευσης, χάρη σε μια πλήρως αναδιπλούμενη λαγουδέρα που προσφέρει εύκολη αποθήκευση

Εκπληκτική επιτάχυνση, περισσότερη ροπή

Μικρών διαστάσεων, αλλά ισχυροί, οι εξωλέμβιοι κινητήρες Mercury FourStroke 25 -30hp διαθέτουν επιπλέον κυβισμό και εντυπωσιακή ροπή απο τις χαμηλές στροφές που βοηθούν το σκάφος να πλανάρει έξυπνα.

Έλεγχος με το ένα χέρι

Η αποκλειστικά σχεδιασμένη από τη Mercury, λαγουδέρα πολλαπλών λειτουργιών, σας προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου «όλα σε ένα» με το ένα χέρι μόνο: εμπλοκή ταχύτητας, σταμάτημα, έλεγχο γκαζιού, ανύψωση και χειρισμό του τιμονιού (διαθέσιμη μόνο στα μοντέλα 526 κ. εκ.)

Ηλεκτρική υποστήριξη

Ένα αλτερνέϊτορ-μανιατό βολάν, υψηλής εξόδου ρεύματος, κρατά τις μπαταρίες φορτισμένες και τα ηλεκτρονικά συστήματα αλιείας σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητήρα Τρικύλινδρος με διάταξη κυλίνδρων εν σειρά
Ιπποδύναμη HP/KW 25/18,6
Κυβισμός 500 cc
Στροφές πλήρους ισχύος 5400 – 5800 rpm
Εισαγωγή αέρα 2 βαλβίδες ανα κύλινδρο με έναν μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής (SOHC)
Σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός (EFI)
Γεννήτρια ρεύματος amp/Watt 15 amp/ 186 Watt
Προτεινόμενος τύπος καυσίμων Αμόλυβδη 95 οκτανίων (RON)
Προτεινόμενος τύπος λαδιού κινητήρα Λάδι Mercury FourStroke 10W-30
Σύστημα ειδοποίησης χειριστή και προστασίας κινητήρα Χαμηλή πίεση λαδιού Υπερστροφία (κόφτης στροφών) Υπερθέρμανση κινητήρα Βλάβη αισθητήρων
Eκκίνηση Ηλεκτρική μέσω διακόπτη με κλειδί / Χειροκίνητη με κορδονιέρα
Σύστημα διεύθυνσης -Τιμόνι στην κονσόλα -Λαγουδέρα
Μήκος άξονα (in / mm) 15΄΄/381mm, 20΄΄/508 mm
Σχέση μετάδοσης στο πόδι 2,17:1
Ξηρό βάρος (Ελαφρύτερη έκδοση) 60,1 kg
Κατηγορία ρύπων κατά νόρμα CARB 3 άστρα
Ανάφλεξη Εκφόρτισης πυκνωτού (CDI) με ηλεκτρονική ρύθμιση του χρονισμού ανάφλεξης (αβάνς)
Σύστημα ψύξης Υδρόψυκτος με θερμοστάτη
Επιλογή ταχυτήτων F-N-R , Πρόσω-Κράτει-Ανάποδα
Διαθέσιμος τύπος ποδιού Βασικός
Σύστημα κλίσης/ανύψωσης κινητήρα Χειροκίνητο Ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα κλίσης (Power Trim)
Σύστημα εξαγωγής καυσαερίων Εντός του ομφαλού της προπέλας
Εύρος γωνίας κλίσης (trim) λειτουργία σε ρηχά νερά (μοίρες) 16º
Χρώμα Μαύρο (Phantom Black)
×

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Διαβάστε εδώ την πολιτική απορρήτου μας: Πολιτική απορρήτου