Αξεσουάρ

Mercury VesselView®

Το Mercury® VesselView® σας επιτρέπει να βλέπετε ενδείξεις πληροφοριών για τον κινητήρα, την γεννήτρια, το βυθομετρητή και πολλά άλλα. Παρέχει περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα για τις λειτουργίες του σκάφους και του κινητήρα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα αυτού του τύπου που διατίθεται σήμερα στον κλάδο των σκαφών: στροφές, ταχύτητα, παροχή και αυτονομία καυσίμου, θερμοκρασία, γωνία κλίσης (trim) και άλλα. Μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 4 κινητήρες ταυτόχρονα σε μια εύληπτη και ευανάγνωστη οθόνη LCD.

Οι οθόνες VesselView της Mercury (903/703/502/403) διαθέτουν ενσωματωμένο ένα μενού ελέγχου της λειτουργίας ενεργής ρύθμισης κλίσης του κινητήρα (Active Trim), κατά συνέπεια δεν απαιτείται το πάνελ διακοπτών του συστήματος Active Trim στον πίνακα οργάνων.

VesselView® Mobile

Το VesselView Mobile σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας (smartphone ή tablet, Android ή iPhone) για να συνδέεστε με τον εξωλέμβιο ή έσω-έξω κινητήρα σας Mercury. Η μονάδα «τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας» (plug-and-play) συνδέεται με τη συσκευή σας μέσω Bluetooth, παρέχοντας γρήγορη και βολική πρόσβαση στα δεδομένα του κινητήρα σας. Μία μονάδα μπορεί να παρακολουθεί έως και τέσσερις κινητήρες. Μπορείτε, επίσης, να εξατομικεύσετε τα προβαλλόμενα δεδομένα σε έως τρεις οθόνες, ανάλογα με το στιλ χρήσης του σκάφους σας.

Το προϊόν είναι συμβατό με όλους τους κινητήρες με σύστημα SmartCraft της Mercury, με ιπποδύναμη από 40 hp και άνω και χρονολογία κατασκευής από το 2003 και μετά. Μία μονάδα υποστηρίζει εφαρμογές απο έναν έως και τέσσερις κινητήρες.

VesselView Link

Θα θέλατε να ενοποιήσετε πλήρως την οθόνη πολλαπλών λειτουργιών που ήδη έχετε με το σύστημα πρόωσης Mercury του σκάφους σας; Το VesselView Link είναι η λύση. Αυτό το σύστημα, που προσφέρεται σε εκδόσεις για έναν ή περισσότερους κινητήρες (2 έως 4), είναι ο «σύνδεσμός» σας με όλες τις λειτουργίες που προσφέρει το SmartCraft. Διαθέσιμο για συμβατές οθόνες Lowrance και Simrad, φέρνει κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σας όλες τις δυνατότητες πληροφόρησης και ελέγχου του εξοπλισμού VesselView. Χάρη στο εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον χρήστη, μπορείτε να ενσωματώσετε τα
ακόλουθα συστήματα σε μία οθόνη.

Πύλη NMEA 2000

Το ανοικτό πρωτόκολλο NMEA 2000 που χρησιμοποιείται από αρκετούς κατασκευαστές οργάνων και συστημάτων για την επικοινωνία μεταξύ των ηλεκτρονικών συσκευών ναυτικού τύπου μπορεί, τώρα, να αλληλεπιδράσει με τις συσκευές SmartCraft της Mercury. Η πύλη επιτρέπει, επίσης, την εμφάνιση ενδείξεων από συσκευές NMEA 2000, όπως πτερύγια ευθυγράμμισης (flaps), στα όργανα του SmartCraft. Η πύλη σας προσφέρει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να αγοράσετε συσκευές συμβατές με το NMEA 2000, όπως συσκευές χαρτογράφησης, καθώς και να εμφανίζετε δεδομένα του κινητήρα από το SmartCraft σε αυτές τις συσκευές.

Συνεργάζεται με οποιονδήποτε κινητήρα με σύστημα SmartCraft σε εφαρμογές ενός, δύο, τριών ή τεσσάρων κινητήρων.

Σύστημα Ενεργής κλίσης (trim) (Active Trim)

Αυτό το εύληπτο -που δεν απαιτεί χειροκίνητη ρύθμιση- σύστημα προσαρμόζει συνεχώς την γωνία κλίσης (trim) του κινητήρα με βάση τις αλλαγές της ταχύτητας του σκάφους, για να βελτιώσει τις επιδόσεις, την οικονομία καυσίμου και την ευκολία χειρισμού. Αποκρίνεται στους ελιγμούς και τις αλλαγές ταχύτητας του
σκάφους με ακρίβεια και προσφέρει μια συνολικά καλύτερη οδηγική εμπειρία. Για τη χρήση του Συστήματος Ενεργής κλίσης (trim) δεν απαιτούνται γνώσεις αναφορικά με την ρύθμιση της γωνίας κλίσης (trim) του κινητήρα.

Το Σύστημα Ενεργής κλίσης (trim) είναι συμβατό με όλους τους σημερινούς εξωλέμβιους και έσω-έξω κινητήρες με SmartCraft της Mercury (40 hp και άνω).

Σύστημα στερέωσης ROKK Mini

Το ROKK Mini είναι ένα μικρών διαστάσεων και πολλαπλά ρυθμιζόμενο σύστημα στερέωσης για smartphone, tablet, μικρούς ανιχνευτές ψαριών, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κάμερες δράσης (action cameras) κ.α.! Μικρό σε μέγεθος, αλλά μεγάλο σε δυνατότητες, το ROKK Mini είναι, πολύ απλά, το πιο ανθεκτικό και το πιο αξιόπιστο στήριγμα για τα gadget σας. Χωρίς συμβιβασμούς.

Σύστημα πλοήγησης Joystick Piloting®

Ξεχάστε την πολυπλοκότητα. Ξεχάστε το άγχος της τοποθέτησης ή των ελιγμών σε στενούς χώρους υπό μη ευνοϊκές συνθήκες. Αντίθετα, επικεντρωθείτε σε μια νέα αίσθηση. Μια αίσθηση απόλυτης σιγουριάς. Σιγουριάς που πηγάζει από το γεγονός ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους σας άκοπα και με εύληπτο τρόπο, χάρη στο σύστημα πλοήγησης μέσω joystick (Joystick Piloting) της Mercury. Τη δύναμη να κάνετε το σκάφος σας να υπακούει πιστά στις εντολές σας με ένα απλό άγγιγμα με τις άκρες των δαχτύλων σας. Δεν χρειάζεται να είστε «μανιακός με τον έλεγχο» για να το εκτιμήσετε αυτό.

Ψηφιακό σύστημα γκαζιού και εμπλοκής ταχύτητας

Χωρίς καλώδια, χωρίς δισταγμούς, χωρίς απαιτήσεις συντήρησης. Έλεγχος του γκαζιού και της εμπλοκής ταχύτητας χωρίς κόπο. Άμεση απόκριση. Το ψηφιακό σύστημα γκαζιού και εμπλοκής ταχύτητας (DTS) SmartCraft παρέχει ακριβή έλεγχο και ομαλή λειτουργία κατά την εμπειρία σας με τον εξωλέμβιο κινητήρα σας. Κλασική εμφάνιση, αίσθηση και εργονομία. Εμπνευσμένο από τα υψηλής τεχνολογίας χειριστήρια των αεροσκαφών.

Όργανα SC1000 και MercMonitor

Τα Mercury SC1000 και MercMonitor, τα οποία είναι τα πιο προηγμένα όργανα στο ναυτικό κλάδο, παρέχουν τις σημαντικότερες πληροφορίες σκάφους, σε συνδυασμό με προηγμένες δυνατότητες, όπως το σύστημα έξυπνης έλξης για θαλάσσια σπόρ (Smart Tow), το σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου (ECO), έλεγχο πλεύσης σε πολύ χαμηλή ταχύτητα (Troll Control) και Πύλη NMEA 2000 (εξαρτώνται από το εκάστοτε όργανο). Τα όργανα SmartCraft της Mercury προσφέρουν άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση με μία ματιά. Σε συνδυασμό με πρόσθετους αισθητήρες, τα ψηφιακά όργανα της Mercury αποτελούν ισχυρά
εργαλεία που εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση κατά την πλεύση.

Οθόνη LCD πολλαπλών χρωμάτων

Η οθόνη LCD πολλαπλών χρωμάτων σας παρέχει κρίσιμα δεδομένα για μια πληθώρα λειτουργιών του κινητήρα και του σκάφους. Θερμοκρασία, βυθομέτρηση, ειδοποιήσεις για το χειριστή, στροφές κινητήρα, ταχύτητα σκάφους, πίεση νερού, παροχή καυσίμου και πολλά άλλα. Ιδανική για μια μεγάλη ποικιλία τύπων σκαφών, τόσο με εξωλέμβιους όσο και με έσω-έξω κινητήρες, για εγκαταστάσεις ενός ή περισσότερων κινητήρων. Προγραμματίστε τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αντικλεπτικό σύστημα (TDS)

Το αντικλεπτικό σύστημα (TDS) της Mercury βελτιώνει την ασφάλεια του σκάφους και του κινητήρα σας. Απλώς συνδέστε το αυτοκινητιστικού τύπου μπρελόκ-κλειδί στην σχετική υποδοχή του στον πίνακα οργάνων και είστε έτοιμοι. Χωρίς το μπρελόκ τοποθετημένο, ο κινητήρας εκκινείται σε προστατευμένη λειτουργία (λειτουργία ανάγκης), αλλά οι στροφές του είναι περιορισμένες.

Προειδοποίηση Κινούμενης Προπέλας

Το σύστημα Προειδοποίησης Κινούμενης Προπέλας (MP) είναι η ιδανική επιλογή ασφάλειας, καθώς ειδοποιεί τους κολυμβητές ότι κοντά τους υπάρχει προπέλα σε κίνηση. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί φώτα LED στην πρύμνη του σκάφους για να προειδοποιήσει τους κολυμβητές ότι η προπέλα κινείται.