Παράδοση νέων τετράχρονων κινητήρων στις Ένοπλες Δυνάμεις

— Κατηγορίες: Νέα

Παράδοση νέων τετράχρονων κινητήρων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μια πολύτιμη συνεργασία 30 ετών συνεχίζεται και εδραιώνεται.

Τις παραδόσεις νέων τετράχρονων κινητήρων της Mercury, σε αντικατάσταση των παλαιών δίχρονων, ξεκίνησε η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, στο πλαίσιο του εξοπλιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι τοποθετήσεις είναι διπλές και αφορούν 6 πλωτά των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρόκειται για κινητήρες 80 ίππων, 2,1 λίτρων, πολύ μικρού βάρους και διαστάσεων. Οι κινητήρες είναι κατασκευασμένοι με την τελευταία τεχνολογία της Mercury και προσφέρουν αξιοπιστία, εξαιρετικές επιδόσεις με υψηλές ροπές από χαμηλά και καθ’ όλο το εύρος των στροφών, αξιοσημείωτες επιταχύνσεις, αθόρυβη και ομαλή λειτουργία και σημαντική οικονομία καυσίμου, ενώ οι απαιτήσεις συντήρησης είναι ελάχιστες.

Η κάθε παράδοση γίνεται στις εγκαταστάσεις της κάθε μονάδας έπειτα από δοκιμές στη θάλασσα και εκπαίδευση των χειριστών από τον επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος της εταιρίας μας.

Για περισσότερο από 30 χρόνια, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ είναι ο κύριος προμηθευτής του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος σε ό,τι αφορά εξωλέμβιους κινητήρες, ανταλλακτικά, λιπαντικά και ναυτιλιακό εξοπλισμό. Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια και η οποία μας τιμά ιδιαίτερα.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και όλη η ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκεται και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη διάθεσή σας.