Ο νέος φορτιστής της VictronEnergy

— Κατηγορίες: Νέα

Ο νέος φορτιστής της VictronEnergy

Μια ακόμη παροχή, υψηλής τεχνολογίας, δίνει στην αγορά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. διευκολύνοντας τους φίλους της θάλασσας και όχι μόνον.

Δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη και σωστή πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την ενέργεια, η εταιρία διαθέτει ένα επίτευγμα υψηλής τεχνολογίας και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση μέσω του νέου φορτιστή BlueSmartIP65 Charger της εταιρείας VictronEnergy.

Η συσκευή μέσω ειδικής εφαρμογής (app) παρέχει ασύρματα, με τεχνολογία Bluetooth, όλες τις πληροφορίες του φορτιστή σε συσκευές smartphone, tablet ή υπολογιστές. Μάλιστα, μέσω Bluetooth ρυθμίζονται και απεικονίζονται τάση και ένταση φόρτισης και επιλέγονται τρόποι λειτουργίας.

Τα προνόμια του φορτιστή BlueSmartIP65 Charger που τον καθιστούν ιδανικό για χρήση στη θάλασσα, είναι η ανθεκτικότητα σε νερό, σκόνη και ελαφριά χημικά, η δυνατότητα ανάκτησης πλήρως εκφορτισμένων μπαταριών (recondition), καθώς και η αυτόματη λειτουργία φόρτισης 7 σταδίων.

Ακόμη, υπάρχει και η επιλογή λειτουργίας υψηλής ή χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας, καθώς και η δυνατότητα λειτουργίας χαμηλής φόρτισης για μικρές μπαταρίες.

Επισημαίνεται ότι ο φορτιστής VICTRONENERGY BlueSmart PowerIP65 Charger μπορεί να φορτίσει και μπαταρίες Li-ion και υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα σε 12V και 24V τα οποία διαθέτουν στη συσκευασία και τις δαγκάνες σύνδεσης όπως και ακροδέκτες πόλων Μ8.