Κοπή πίτας 2020 & μια νέα αρχή για τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

— Κατηγορίες: Νέα

Κοπή πίτας 2020 & μια νέα αρχή για τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Η Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για όλους εμάς στην οικογένεια της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Σε μια βαθιά συγκινητική εκδήλωση στο εστιατόριο ΧΗΜΑ στον Άλιμο, σχεδόν 70 άτομα -εργαζόμενοι της ΖΕ, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, παιδιά- συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρίας. Ανάμεσα σε εκλεκτά εδέσματα και ζεστές αγκαλιές, και με τη ζωντανή μουσική του μαγαζιού να δίνει τον ρυθμό, ανταλλάχθηκαν ευχές για μια ακόμη πιο δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά, μοιράστηκαν δώρα στους μεγάλους και τους μικρούς μας φίλους και τα 4 φλουριά που περιείχε η πίτα (2 για τους εργαζόμενους και 2 για τους ευρύτερα καλεσμένους) χάρισαν χαμόγελα ευτυχίας στους τυχερούς της βραδιάς.

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, ήρθε όταν ολοκληρώθηκε το ημιτελές παζλ που βρισκόταν στη μέση της αίθουσας. Με τη βοήθεια των παιδιών που πρόσθεσαν τα τελευταία κομμάτια, αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο λογότυπο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, το οποίο σηματοδοτεί και την αρχή ενός νέου, συναρπαστικού κεφαλαίου για την εταιρία. Σαν κερασάκι στην τούρτα, ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του παζλ, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν στο κινητό τους ένα μήνυμα-έκπληξη: το βίντεο με την ιστορική αναδρομή του λογοτύπου της εταιρίας και την παρουσίαση της νέας, λαμπερής της εμφάνισης.

Λίγα λόγια από τον CEO & Managing Director Ζώη Ευσταθίου

Εδώ και 74 χρόνια, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ λειτουργεί, ζει και αναπνέει έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών τόσο των πελατών της όσο και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. Μέσα σε αυτές τις δεκαετίες καταφέραμε να κάνουμε το όνομα ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ συνώνυμο της ποιότητας, της συνέπειας και του επαγγελματισμού.

Μια ακόμα δεκαετία έκλεισε, μια δεκαετία με πολλές αντιξοότητες που δεν έχει νόημα να τις αναφέρουμε μιας και είναι γνωστές σε όλους μας. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ όχι μόνο άντεξε, αλλά βγήκε ακόμα πιο δυνατή.

Το 2020 δεν είναι απλά μια ακόμη χρονιά για εμάς. Είναι η στιγμή που περνάμε σε μια νέα εποχή, αλλά πάντα με τις ίδιες αξίες, όπου οι φιλοδοξίες των ανθρώπων μας, μας προσδιορίζουν και οι προσδοκίες των συνεργατών μας, μας καθοδηγούν. Είναι η χρονιά που τα μέχρι τώρα επιτεύγματά μας γίνονται το διαβατήριο σε μια νέα εποχή, όπου η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ αλλάζει τα δεδομένα.

Όταν, λοιπόν, μπαίνεις σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου, είθισται να το συνοδεύεις και με μια αλλαγή στην εμφάνιση. Για αυτό κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αφορμή από αυτή για να συστήσουμε ξανά την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στον κόσμο μέσα από μια νέα εικόνα.

Παίρνουμε τις αξίες και την τεράστια ιστορία που μας ακολουθούν και τις ντύνουμε με νέα χρώματα, σύγχρονες γραμμές, φρέσκες ιδέες και ένα μεγάλο όραμα για όσα θέλουμε να πετύχουμε.

Τα αρχικά ΖΕ δεν συμβολίζουν μόνο ένα όνομα, αλλά ένα σύνολο αξιών. Δεν αντιπροσωπεύουν ένα άτομο, αλλά μια πολυπληθή οικογένεια. Είναι δύο αρχικά και, ταυτόχρονα, είναι ένα όχημα ή, καλύτερα, ένα ταχύπλοο εξοπλισμένο στην εντέλεια για να μας οδηγήσει στο μέλλον.

Είναι μεγάλη μου χαρά που το παρουσιάζω πρώτα σε εσάς, τους ανθρώπους που συντέλεσαν στο να γίνει η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ η εταιρία που είναι σήμερα, και θα είναι μεγάλη μου τιμή να το παρουσιάσουμε όλοι μαζί από εδώ και πέρα στον υπόλοιπο κόσμο.

Ένα νέο ταξίδι μόλις άρχισε.

 

Καλή χρονιά σε όλους μας.

 

Ζώης Ευσταθίου