Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο τεχνικό σεμινάριο VICTRON ENERGY 2018

— Κατηγορίες: Νέα

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο τεχνικό σεμινάριο VICTRON ENERGY 2018


Στο τεχνικό σεμινάριο 2018 του οίκου VICTRON ENERGY, της κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο στον χώρο της παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας για σκάφη και όχι μόνο, παρευρέθηκε για ακόμη μια χρoνιά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην πόλη ALMERE της Ολλανδίας στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την VICTRON ENERGY, συμμετείχε στο σεμινάριο μέσω του Υπευθύνου Τεχνικών Πωλήσεων της εταιρίας κ. Νίκου Βλατάκη, ο οποίος ενημερώθηκε για τους τρόπους διάγνωσης και αντιμετώπισης προβλημάτων, τις βελτιώσεις, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα μοντέλα της Victron Energy.

Η VICTRON ENERGΥ είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ναυπηγείων σκαφών σε όλο τον κόσμο. Στη γκάμα της περιλαμβάνει αυτόματους ηλεκτρονικούς φορτιστές, συστήματα GMDSS, αντιστροφείς (inverter), φορτιστές και αντιστροφείς σε μία συσκευή (multi), κατανεμητές μπαταριών (battery isolator) χωρίς πτώση τάσης πολλών εξόδων, οθόνες διαχείρισης συνεχούς ρεύματος (battery monitor, panel), απομονωτές γείωσης, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης AGM, GEL και λιθίου, φωτοβολταϊκά πλαίσια, ρυθμιστές φόρτισης και πολλά ακόμη προϊόντα.