Η «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στηρίζει το Greek Padel Academy

— Κατηγορίες: Νέα

Η «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στηρίζει το Greek Padel Academy

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., εκφράζοντας τη στήριξή της σε αθλητικές δράσεις,"έντυσε" το γήπεδο της Greek Padel Academy στον Άλιμο με αφίσες των μηχανών Mercury.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία που εντάσσεται στις ενέργειες της εταιρίας για την ενίσχυση αθλητικών δρώμενων, διοργανώσεων και δραστηριοτήτων οι οποίες προάγουν τις υψηλές αξίες του αθλητισμού.

Με τη συμμετοχή της, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mercury στην Ελλάδα, δείχνει εμπράκτως ότι πιστεύει και στηρίζει τον αθλητισμό, κάτι που αποτελεί στρατηγική την οποία θα συνεχίσει να αναπτύσσει υποστηρίζοντας σχετικές προσπάθειες, όπως αυτή της προώθησης του Padel Tennis στην Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι το Padel Tennis είναι ένα νέο παιχνίδι με μεγάλη απήχηση διεθνώς, γνωστό ως "tennis με τοίχους". Συνδυάζει, κατά τους ειδικούς, τα καλύτερα στοιχεία του τένις, του σκουός και της ρακέτας. Το Padel είναι άκρως διασκεδαστικό και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι απευθύνεται σε άτομα σχεδόν όλων των ηλικιών, από 5 έως 75 ετών.