Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στην παγκόσμια συνάντηση Victron Energy 2017

— Κατηγορίες: Νέα

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στην παγκόσμια συνάντηση Victron Energy 2017

H ετήσια παγκόσμια συνάντηση 2017 του οίκου VICTRON ENERGY, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ Ολλανδίας στις 13 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ενημερώθηκαν για τις βελτιώσεις, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα μοντέλα της Victron Energy για το 2018 και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, σε πρώτη παρουσίαση, νέα προϊόντα και εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες την επόμενη χρονιά.

Η VICTRON ENERGY είναι η κορυφαία εταιρία στον κόσμο στον χώρο των εξαρτημάτων διαχείρισης ενέργειας για σκάφη και όχι μόνο. Στην γκάμα της περιλαμβάνει αυτόματους ηλεκτρονικούς φορτιστές, συστήματα GMDSS, αντιστροφείς (inverter), φορτιστές και αντιστροφείς σε μία συσκευή (multi), κατανεμητές μπαταριών (battery isolator) χωρίς πτώση τάσης πολλών εξόδων, οθόνες διαχείρισης συνεχούς ρεύματος (battery monitor, panel), απομονωτές γείωσης, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης AGM, GEL και λιθίου, φωτοβολταϊκά πλαίσια και ρυθμιστές φόρτισης και πολλά ακόμη προϊόντα, προμηθεύοντας τα μεγαλύτερα ναυπηγεία σκαφών σε όλο τον κόσμο.