Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην έκθεση Boat & Fishing 2017

— Κατηγορίες: Νέα

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην έκθεση Boat & Fishing 2017

Ιδανικές προτάσεις σε μηχανές και σκάφη για τους ανθρώπους που αγαπούν το ψάρεμα και τη θάλασσα, παρουσιάζει η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. συμμετέχοντας στην έκθεση Boat & Fishing (7-9 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO).

Στο φιλόξενο περίπτερό της εταιρίας, ο επισκέπτης θα ενημερώνεται για τα νέα προϊόντα, την τεχνολογία και την ποιότητά τους, ενώ μπορεί να βρει μέσα από τις συμβουλές των στελεχών της εταιρίας την ξεχωριστή λύση που θα προσφέρει άνεση και σιγουριά στις θαλασσινές του περιπέτειες.

H εταιρία απευθύνεται στους λάτρεις της θάλασσας και προσφέρει καινοτομία, ποιότητα και προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν για τα εξής προϊόντα:

1. Τους μοναδικούς σε οικονομία και ευκολία χειρισμών ηλεκτρικούς κινητήρες MotorGuide, που αποτελούν έναν μοναδικό «σύντροφο» για το ψάρεμα.

2. Τον νέο εξωλέμβιο Mercury Fourstroke 115 ProXs, υψηλής αισθητικής και απαράμιλλων επιδόσεων που συγκεντρώνει ό,τι πιο προηγμένο κυκλοφορεί τεχνολογικά στην κατασκευή κινητήρων θαλάσσης.

3. Το φουσκωτό σκάφος της Mercury Dynamic RID 270, πακέτο με τον τετράχρονο εξωλέμβιο κινητήρα MERCURY 8 hp και με 5 χρόνια εγγύηση, που προσφέρουν την ιδανική λύση για κοντινές εξορμήσεις, με σωστή πλεύση και ασφάλεια.