Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ μεγάλος χορηγός στην Έκθεση Βoat & Fishing Show

— Κατηγορίες: Νέα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ μεγάλος χορηγός στην Έκθεση Βoat & Fishing Show

Με μια άκρως επιτυχημένη πορεία 75 χρόνων, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο ειδών εξοπλισμού και σκαφών αναψυχής.

Αποστολή της εταιρείας είναι ο πλήρης εξοπλισμός επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σκαφών καθώς και σκαφών αναψυχής με σύγχρονες, πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρουν ασφάλεια, απόδοση, επίδοση και αισθητική, αναβαθμίζοντας κάθε ταξιδιωτική εμπειρία.

Εδώ και 40 χρόνια, η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων κινητήρων Mercury ενώ  τα τελευταία 8 χρόνια έχει επίσης την αποκλειστική διάθεση της Hyundai Seasall  για τους έσω-εξωλέμβιους Diesel.

Παράλληλα, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και στις νέες τάσεις της αγοράς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακών προϊόντων από μηχανές θαλάσσης και φουσκωτά σκάφη μέχρι συστήματα κλιματισμού, φορτιστές και αξεσουάρ, ως αντιπρόσωπος παγκόσμιων και δημοφιλών brand. όπως: Quicksilver, Osculati, Attwood, Aqualuma, Lenco, Opacmare, Marinco, Trim Lok κ.ά.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η κάθετη εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και το υψηλού επιπέδου after sales support από ένα ευρύ και εξειδικευμένο Δίκτυο Συνεργατών το οποίο εξασφαλίζει σιγουριά, άνεση και ευελιξία σε κάθε ανάγκη, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημαντικά υψηλό ποσοστό πωλήσεων που κατέχουν οι εξωλέμβιες MERCURY καθώς και τα προϊόντα QUICKSILVER στην Ελλάδα, κατατάσσει τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων επίσημων διανομέων της Brunswick Marine στην Ευρώπη, γεγονός που αποδεικνύει την κορυφαία φήμη της και τη συνεχή προτίμηση των ιδιοκτητών σκαφών.

Στην Έκθεση Boat & Fishing Show θα βρείτε το εντυπωσιακό περίπτερο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ στην είσοδο της έκθεσης, όπου θα μπορείτε να δείτε από κοντά τον «κυρίαρχο» της κατηγορίας του, εξωλέμβιο κινητήρα Mercury 115 Pro XS καθώς και κινητήρες Motorguide ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα φουσκωτό Quicksilver 250 Air Deck white, αξίας 1444€