Ετήσιο Τεχνικό Σεμινάριο 2020

— Κατηγορίες: Νέα

Ετήσιο Τεχνικό Σεμινάριο 2020

Eτήσιο Τεχνικό Σεμινάριο 2020 | Congo Palace Γλυφάδα

Παραμένοντας πιστή στις αξίες που την διέπουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, οι οποίες μεταξύ άλλων θέτουν ως σημαντική προτεραιότητα τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών της, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. υποδέχτηκε το 2020 με ένα νέο Τεχνικό Σεμινάριο στο Congo Palace της Γλυφάδας.

Το Σεμινάριο κινήθηκε σε τρεις βασικούς άξονες:

· παρουσίαση νέων outboard μοντέλων της Mercury
· τρόπους διάγνωσης και κάλυψη ανταλλακτικών
· συντήρηση

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, έγινε παρουσίαση της ψηφιακής τεχνολογίας Smart Craft, των οθονών Πολλαπλών Λειτουργιών Vessel View και της Τεχνολογίας ηλεκτρονικού χειριστηρίου DTS. Πρόκειται για ψηφιακούς ελέγχους λειτουργίας του κινητήρα και πλεύσης του σκάφους με τη βοήθεια ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, αισθητήρων και ενεργοποιητών. Τα συστήματα αυτά δίνουν 100% ακρίβεια, ενώ δεν απαιτούν συντήρηση και ελέγχονται πλήρως.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα Διαγνωστικά Εργαλεία, όπου παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του Διαγνωστικού της Mercury CDS G3G3, Μεθόδους και Τεχνικές διάγνωσης, καθώς και άλλα χρήσιμα Εργαλεία Διάγνωσης Δικτύων (NMEA 2K).

Η συμμετοχή ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική, καθώς η πληρότητα ξεπέρασε το 100%, με τις συμμετοχές ανά γκρουπ να κυμαίνονται μεταξύ 15-25 ατόμων.

Το πρόγραμμα του Τεχνικού Εργαστηρίου περιλάμβανε, μεταξύ άλλων:
· Κινητήρες MERCURY V6-V8
· Motorguide
· Power Products
· Audit Assessment -Εγγυήσεις
· Πρακτική

Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας για άλλη μια χρονιά, ενημερώνοντάς σας για όλες τις εξελίξεις στον τομέα σας και παρουσιάζοντάς σας τις μεθόδους και τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σας.