Εντυπωσιακή συμμετοχή της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στα Ποσειδώνια 2022

— Κατηγορίες: Νέα

Εντυπωσιακή συμμετοχή της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στα Ποσειδώνια 2022

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των ναυτιλιακών αξεσουάρ και μηχανών θαλάσσης, αποκλειστική αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων κινητήρων Mercury σε Ελλάδα, Αλβανία & Βόρεια Μακεδονία, συμμετέχει στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022- τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση για τη Ναυτιλία- με ένα εντυπωσιακό περίπτερο που αναδεικνύει το ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της, παρουσιάζοντας τον επιβλητικό εξωλέμβιο κινητήρα 600HP, V12 Verado της Mercury.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ απολαμβάνει μια επιτυχημένη πορεία 76 ετών ενώ από το 1982 έως και σήμερα μετρά 40 χρόνια αποδοτικής και ισχυρής συνεργασίας με την Mercury Marine. Μια αποκλειστική συνεργασία στρατηγικής σημασίας που προσδίδει αξίες εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και υπερηφάνειας. Με αυτά στην φαρέτρα της, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ αποτελεί επίσης τον πλέον αναγνωρισμένο προμηθευτή του Λιμενικού, του Στρατού Ξηράς & των Ειδικών Δυνάμεων. Ενώ εννιά στα δέκα ελληνικά ναυπηγεία εμπιστεύονται τη Mercury για την πρόωση των σκαφών τους.

 Στις αρχές του 2014, ξεκινάει επίσης μια επιτυχημένη πορεία με τη HYUNDAI SEASALL, εξασφαλίζοντας την αποκλειστική διάθεση των εσωλέμβιων και έσω-εξωλέμβιων πετρελαιοκινητήρων του Κορεάτικου εργοστασίου, ενώ πολύ πρόσφατα, το 2019 ανέλαβε και τη βρετανική COX POWERTRAIN, κατασκευάστρια του εξωλέμβιου diesel CXO300. Παράλληλα με τους κινητήρες, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διατηρεί αποκλειστικές συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς που χρονολογούνται από το 1976. Μεταξύ αυτών τα ηχηρά ονόματα των ULTRAFLEX, WHALE, POYFORM, VICTRON ENERGY, BOB MACHINE, VITRIFRIGO, MASE, OPACMARE, ATTWOOD, QUICKSILVER, LENCO, MARINCO OSCULATI, TRIM LOK, VIGOUROUX κ.α.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης με περισσότερα από 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 Με τη συμμετοχή της στα Ποσειδώνια 2022 για πρώτη χρονιά, επισφραγίζει την εξειδίκευση καθώς και την αποστολή της, ως ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου, να φέρνει το μέλλον στο παρόν, ενημερώνοντας  τους λάτρεις της θάλασσας για τις καινοτομίες και τις πρωτοπόρες λύσεις που θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο Eκθεσιακό Kέντρο του Metropolitan Εxpo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου, να γνωρίσετε και να συζητήσετε από κοντά τις ανάγκες του σκάφους σας σε ένα πολυτελές, ευχάριστο και διαδραστικό περιβάλλον.