Ενημέρωση της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (COVID-19)

— Κατηγορίες: Νέα

Ενημέρωση της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (COVID-19)

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις της μετάδοσης του COVID-19 παγκοσμίως και με σκοπό τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την πρόληψή του.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε ενημερώνεται καθημερινά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορονοϊό και έχει προχωρήσει στην άμεση λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της.

Η εταιρία μας, αποδίδοντας ύψιστη σημασία στην ασφάλεια και την ευημερία των πελατών και των συνεργατών της, προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς των συνολικών εγκαταστάσεων της επιχείρησης ενώ έχει ήδη προμηθευτεί αντιβακτηριακά μέσα τα οποία διατίθενται στους πελάτες της κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία της.

Στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα κορονοϊού σε πελάτη ή σε εργαζόμενο, η εταιρία μας θα προβεί στο σχετικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων καθώς και σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, φορείς υγείας και τον κρατικό μηχανισμό, θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε περαιτέρω ανάγκη προκύψει.

Υπενθυμίζεται ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ (Τ: 210 52 12 054) και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τους κανόνες υγιεινής από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

 
 
Χωρίς πανικό και με υπευθυνότητα ο καθένας από εμάς χρειάζεται να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης για την προστασία τόσο του ιδίου, όσο και των υπολοίπων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων.