Εκπαιδευτική Ημερίδα της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο Ηράκλειο Κρήτης

— Κατηγορίες: Νέα

Εκπαιδευτική Ημερίδα της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο κύκλος σεμιναρίων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ξεκίνησε δυναμικά το 2020 και συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, με την πραγματοποίηση άλλης μιας ημερίδας εκπαίδευσης και κατάρτισης των επαγγελματιών θαλάσσιων σπορ & ενοικίασης σκαφών της περιοχής.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, 20 επαγγελματίες του θαλάσσιου χώρου (θαλάσσια σπορ & ενοικιάσεις σκαφών) από όλη την Κρήτη, συγκεντρώθηκαν στο συνεργείο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να μάθουν τα πάντα γύρω από την προώθηση και τους νέους τρόπους συντήρησης των κινητήρων και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις στον εν λόγω τομέα.

Συζητήθηκαν σημαντικές απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης των κινητήρων θαλάσσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έγινε κατανοητό από τους παρευρισκόμενους ότι η πραγματοποίηση προληπτικής συντήρησης και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών είναι οι δύο παράγοντες-κλειδιά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη μακροζωία στους κινητήρες θαλάσσης.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσα έλαβαν χώρα στην εκπαιδευτική ημερίδα της ΖΕ στο Ηράκλειο Κρήτης. Μείνετε συντονισμένοι, έχουμε ακόμη πολλά να δούμε και να μάθουμε μαζί.