Δυναμική παρουσία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην έκθεση Boat & Fishing

— Κατηγορίες: Νέα

Δυναμική παρουσία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην έκθεση Boat & Fishing

Κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Boat & Fishing, τα εκθέματα της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. που εστιασμένα απευθύνθηκαν στους ανθρώπους της θάλασσας.

Οι εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρίας, ρώτησαν και ενημερώθηκαν για τις ειδικά διαμορφωμένες για την έκθεση προτάσεις της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ σε μηχανές και σκάφη καθώς και για την ευρύτερη γκάμα προϊόντων της εταιρίας.

.Διαπίστωσαν με τη βοήθεια των ειδικών τον υψηλό σχεδιασμό, την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή των εκθεμάτων και φυσικά τις συμφέρουσες οικονομικά προσφορές.

Οι άνθρωποι του περιπτέρου «ξενάγησαν» τους επισκέπτες στον κόσμο των μοναδικών προϊόντων της MERCURY και τους παρουσίασαν από κοντά τους ηλεκτρικούς κινητήρες MotorGuide, τον εξωλέμβιο κινητήρα Mercury Fourstroke 115 ProXs, το φουσκωτό σκάφος Mercury Dynamic RID 270, μικρούς τετράχρονους εξωλέμβιους από 3.5 hp έω ς9.9 hp, καθώς και μια ενδεικτική γκάμα ανοξείδωτων προπελών της MERCURY.

Φυσικά, πολλά από τα μοντέλα φουσκωτών σκαφών και κινητήρων που δεν ήταν δυνατό να παρουσιαστούν στο περίπτερο της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ο επισκέπτης μπορούσε να τα δει από κοντά στα περίπτερα του δικτύου των συνεργατών της που συμμετείχαν στην έκθεση.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι άντλησαν πληροφόρηση για την εταιρία και τις παροχές της σε εξωλέμβιους κινητήρες, σκάφη και αξεσουάρ σκαφών. Επισημαίνεται ότι στην έκθεση η παρουσία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ πραγματοποιήθηκε στοχευμένα σε προϊόντα που σχετίζονται περισσότερο με το αντικείμενο του ψαρέματος που ήταν και το κύριο θέμα της έκθεσης.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:

1. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες MotorGuide, με ενσωματωμένο GPS και τηλεχειρισμό, που αποτελούν το απόλυτο εργαλείο για το ψάρεμα, αφού διαθέτουν δυνατότητα αγκύρωσης στο επιθυμητό σημείο μέσω του GPS, έως και 8 μνήμες για αποθήκευση πορείας, δυνατότητα cruise control, jog, κλείδωμα πορείας καθώς και διασύνδεση με την συσκευή GPS του σκάφους για απεριόριστες δυνατότητες και χρήση αυτόματου πιλότου μέσω Pinpoint GPS.

2. Ο νέος εξωλέμβιος Mercury Fourstroke 115 ProXs, υψηλής αισθητικής και απαράμιλλων επιδόσεων που συγκεντρώνει ό,τι πιο προηγμένο κυκλοφορεί τεχνολογικά στην κατασκευή κινητήρων θαλάσσης.

3. Το φουσκωτό σκάφος της Mercury Dynamic RID 270, πακέτο με τον τετράχρονο εξωλέμβιο κινητήρα MERCURY 8 hp και με 5 χρόνια εγγύηση, που προσφέρουν την ιδανική λύση για κοντινές εξορμήσεις, με σωστή πλεύση και ασφάλεια.

4. Οι μικροί τετράχρονοι κινητήρες MERCURY F3.5, F4, F5 Sail, F9.9 με 5 χρόνια εγγύηση, που αποτελούν ιδανική λύση για τα μικρά σκάφη είτε αυτά προορίζονται για ψάρεμα αλλά και για κοντινές αποδράσεις.

5. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει μια γκάμα ανοξείδωτων προπελών της MERCURY, η οποία θεωρείται η πλέον αναγνωρισμένη εταιρία κατασκευής προπελών στον κόσμο, με τεράστια γκάμα και τεχνογνωσία στις προπέλες επιδόσεων.