Δελτίο Τύπου: Τελευταίο αντίο στον Νίκο Αλεξανδρόπουλο

— Κατηγορίες: Νέα

Δελτίο Τύπου: Τελευταίο αντίο στον Νίκο Αλεξανδρόπουλο

Ο κλάδος της θάλασσας αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο του Βύρωνα ένα μεγάλο κομμάτι του. Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος έφυγε χτες από τη ζωή έπειτα από δύο εβδομάδες στην εντατική και άφησε πίσω του ένα κενό που, όσοι τον γνωρίζαμε, ξέρουμε πως δεν θα μπορέσει να καλυφθεί ποτέ.

Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος-υπόδειγμα του χώρου και ανεκτίμητος συνεργάτης.
Η σχέση του με την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ξεκίνησε το 1982, μαζί με τη συνεργασία μας με την Mercury, όταν ο ίδιος ήταν ένας νεαρός μηχανικός. Η θάλασσα όμως ήταν στο αίμα του, μιας και ο πατέρας του, Ευστάθιος, ήταν συνιδρυτής της ΑΦΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΙ – ALEVIN BOATS.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Νίκος αποδείκνυε καθημερινά το ήθος, την ευγένεια, την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό που τον χαρακτήριζαν ως άτομο. Ήταν ο άνθρωπος που φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε, που κέρδιζε την εμπιστοσύνη σου με δυο κουβέντες, που ήταν δίπλα σου, έτοιμος να βοηθήσει όταν τον χρειαζόσουν, που σε έκανε να γελάσεις όσο εύκολα σε έκανε να τον σεβαστείς.

Ο θάνατος του Νίκου Αλεξανδρόπουλου αποτελεί μια τεράστια απώλεια για τον χώρο και όχι μόνο. Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στέλνει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν -και ήταν πολλοί.

 

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε.