Mercury Avator™ 20e και 35e - Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες (copy)

— Κατηγορίες: -

Mercury Avator™ 20e και 35e - Νέοι ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες (copy)

 

Η Mercury Marine® παρουσιάζει τους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες Avator™ 20e and 35e - ανεβάζοντας το πήχη των επιδόσεων, της ευκολίας φόρτισης και της συνδεσιμότητας.

FOND DU LAC, Γουισκόνσιν (29 Αυγούστου 2023) - Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης AvatorTM 20e και 35e. Τα νέα μοντέλα εντάσσονται στη σειρά ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης της Mercury μαζί με τον βραβευμένο εξωλέμβιο κινητήρα Avator 7.5e, ο οποίος παρουσιάστηκε στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών (CES) τον Ιανουάριο του 2023. Δύο ακόμη ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες θα διατεθούν στην αγορά τους επόμενους μήνες, καθώς η Mercury υλοποίει τη δέσμευσή της να είναι ηγέτης στην ηλεκτρική πρόωση.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που υλοποιούμε τη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση με το όνομα Mercury Avator™, και την παρουσίαση των ηλεκτρικών εξωλέμβιων κινητήρων 20e και 35e", δήλωσε ο John Buelow, Πρόεδρος της Mercury Marine. "Βασισμένοι στην επιτυχία του Avator 7.5e, αυτοί οι εξωλέμβιοι κινητήρες θέτουν νέα σημεία αναφοράς για την καινοτομία, τις επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα. Οι επενδύσεις και η ανάπτυξη που πραγματοποιούμε, τοποθετούν τη Mercury σε θέση ώστε να συνεχίσει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο Avator και σύντομα να παραδώσει και άλλους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες χαμηλής τάσης, που θα αλλάξουν τον κλάδο".
Τα μοντέλα 20e και 35e διαθέτουν πολλά κοινά καινοτόμα χαρακτηριστικά με τον 7.5e, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης στον κλάδο τεχνολογίας κινητήρα εγκάρσιας ροής, μιας έγχρωμης έξυπνης οθόνης με έντονη αντίθεση χρωμάτων ώστε να είναι ευανάγνωστη σε κάθε συνθήκη φωτός και μιας αμφιδέξιας λαγουδέρας. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών μπαταριών Avator για μεγαλύτερη εμβέλεια και διάρκεια λειτουργίας, καθώς και πλήρη πρόσβαση στην εφαρμογή Mercury Marine με την ενσωματωμένη μονάδα SmartCraft® Connect.
Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Avator 20e και 35e παράγουν ισχύ 2200W και 3700W, αντίστοιχα, στον άξονα της προπέλας. Η επιτάχυνση του 20e είναι εφάμιλλη με την επιτάχυνση ενός τετράχρονου 5hp, ενώ του 35e είναι άμεσα συγκρίσιμη με έναν τετράχρονο κινητήρα 9,9hp της Mercury. Και τα 2 μοντέλα διατίθενται με λαγουδέρα ή χειριστήριο και είναι ιδανικά για πρόωση μικρών σκαφών, συμπεριλαμβανομένων των αλιευτικών σκαφών αλουμινίου, των micro skiffs, των φουσκωτών με γάστρα, των tenders και των μικρών σκαφών.
"Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Avator είναι έξυπνα, ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία πλεύσης. Με μεγάλη ευελιξία ώστε εύκολα να μπορεί ο χειριστής να επεκτείνει την εμβέλεια και τον χρόνο λειτουργίας", δήλωσε ο Tim Reid, αντιπρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων και σχεδιασμού της Mercury Marine. "Έως και τέσσερις από τις νέες μπαταρίες 2300Wh της Mercury μπορούν να συνδεθούν και να πραγματοποιείται η διαχείρισή τους μέσω του αποκλειστικού μας Power Center, το οποίο με ασφάλεια διαχειρίζεται την ισχύ, επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και του κινητήρα και επιτρέπει τη φόρτιση σε ένα μόνο σημείο".

Οι εξωλέμβιοι κινητήρες 20e και 35e θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση εντός του φθινοπώρου.

Μπαταρίες και Φορτιστές
Η μπαταρία ιόντων λιθίου Avator 20e και 35e 2300Wh αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το εμπορικό σήμα Mastervolt του ομίλου Navico και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για θαλάσσιες εφαρμογές. Είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη πηγή ενέργειας που έχει υποβληθεί σε δοκιμή πτώσης και έχει βαθμολογηθεί με IP67 για αντοχή στο νερό.
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να συνδέσουν τον κινητήρα απευθείας σε μία μπαταρία 2300Wh για ευκολία και φορητότητα ή να επεκτείνουν την εμβέλεια και το χρόνο λειτουργίας προσθέτοντας ένα Avator Power Center και συνδέοντας έως και τέσσερις μπαταρίες. Το Power Center χρησιμεύει ως κεντρικός κόμβος για τις συνδέσεις των καλωδίων τροφοδοσίας, επιτρέποντας μια καθαρή και οργανωμένη εγκατάσταση στο σκάφος. Οι συνδέσεις των καλωδίων τροφοδοσίας με την μπαταρία είναι γρήγορες και εύκολες χωρίς τη χρήση εργαλείων, με περιστρεφόμενο κλείδωμα.
Οι έξυπνοι φορτιστές Avator παρακολουθούν διαρκώς την τάση και το ρεύμα ώστε να παρέχουν ασφαλή, αποτελεσματική φόρτιση και το συστήματα διαχείρισης και ασφάλειας διακόπτει την φόρτιση ώστε να προστατευτούν οι μπαταρίες εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ο φορτιστής Avator 230W μπορεί να επαναφορτίσει μια πλήρως εξαντλημένη μπαταρία 2300Wh σε περίπου 10 ώρες. Διατίθεται επίσης φορτιστής υψηλότερης ταχύτητας 520W, ο οποίος μπορεί να μειώσει το χρόνο φόρτισης περισσότερο από 50%.

Κινητήρας και Επιδόσεις
Η πρώτη στον κλάδο τεχνολογία κινητήρα εγκάρσιας ροής της Avator παρέχει αξιόπιστη και αθόρυβη ισχύ. Ο ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας Avator 35e είναι κατά 63% πιο αθόρυβος από έναν τετράχρονο εξωλέμβιο κινητήρα 6hp σε πλήρες γκάζι. Ο κινητήρας παράγει υψηλή ροπή με μικρή προσπάθεια από τις χαμηλές στροφές, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την εμβέλεια, ενώ συμβάλλει στην ταχύτερη επιτάχυνση και την αποδοτικότερη συνολική απόδοση από παρόμοια ανταγωνιστικά προϊόντα.

Οι προπέλες Avator είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις κρούσεις. Ο σχεδιασμός τους με τρία πτερύγια μεγιστοποιεί την ώθηση και εξασφαλίζει μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ελάχιστο θόρυβο.

Χειριστήρια
Τα ψηφιακά χειριστήρια Avator παρέχουν άμεση απόκριση στο γκάζι με μηδενική υστέρηση, υπάρχει σύνδεση μεταξύ κινητήρα και χειριστή για εύκολη και ασφαλή οδήγηση. Διατίθενται τρία χειριστήρια γκαζιού σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τα πιο δημοφιλή συστήματα τιμόνευσης στα μικρά σκάφη.

Συνδεσιμότητα με συσκευές
Στα μοντέλα Avator 20e και 35e υπάρχει προεγκατεστημένο το μοναδικό σύστημα Mercury SmartCraft® Connect, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να συνδέουν ασύρματα τον κινητήρα με την εφαρμογή Mercury Marine στο κινητό τους. Η εφαρμογή εμφανίζει δεδομένα λειτουργίας, απόδοσης, και μαζί έναν χάρτη GPS με οπτικοποιημένες εκτιμήσεις εμβέλειας για τον προγραμματισμό ταξιδιών.

Δέσμευση για Βιωσιμότητα
Το πρόγραμμα Avator επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Mercury να επαναπροσδιορίσει την πρόωση στη θάλασσα με τρόπους που αφήνουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον σε όλες τις σειρές προϊόντων που κατασκευάζει. Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Avator μεταμορφώνουν την εμπειρία στο νερό, καθιστώντας δυνατή την πλεύση με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Κάθε ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας είναι επίσης κατασκευασμένος από πολλά εξαρτήματα που είναι ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιήσιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες Avator, επισκεφθείτε το mercurymarine.com/avator

Σχετικά με την Mercury Marine®
Με έδρα το Fond du Lac, Wisconsin, η Mercury Marine® είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων πρόωσης σκαφών αναψυχής στον κόσμο. Ως θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), η Mercury παρέχει κινητήρες, σκάφη, υπηρεσίες και ανταλλακτικά για ψυχαγωγικές, εμπορικές και επιχειρησιακές θαλάσσιες εφαρμογές. Η Mercury παρέχει στους ιδιοκτήτες σκαφών τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν προϊόντα που είναι εύχρηστα, εξαιρετικά αξιόπιστα και υποστηρίζονται από την πιο αφοσιωμένη υποστήριξη πελατών στον κόσμο. Το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της εταιρείας περιλαμβάνει εξωλέμβιους κινητήρες Mercury, εσω/εξωλεμβίων μηχανών Mercury MerCruiser®, προπέλες Mercury, φουσκωτά σκάφη Quicksilver, ηλεκτρονικά συστήματα Mercury SmartCraft®, διανομή ανταλλακτικών Land 'N' Sea καθώς και ανταλλακτικά και λάδια Mercury και Quicksilver®. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.mercurymarine.com.