Νέα Συνεργασία: Q EXPERIENCE by NEXTFOUR

— Κατηγορίες: Εταιρικά νέα

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. πιστή στην αρχή της για ολοκληρωμένη κάλυψη στον Κλάδο των ειδών εξοπλισμού και των σκαφών αναψυχής και με αφοσίωση σε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προχωρά σε μία ακόμα στρατηγική συνεργασία με τον Φινλανδικό Οίκο NEXTFOUR και συγκεκριμένα το προηγμένης τεχνολογίας οικοσύστημα Q EXPERIENCE.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. θα ενταχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, εκπροσωπώντας το οικοσύστημα Q-Experience στην Ελλάδα, όπου θα διαθέτει την πλήρη γκάμα προϊόντων Q EXPERIENCE, καθώς και θα εξυπηρετεί τους Έλληνες πελάτες με την παροχή λύσεων και τεχνικής υποστήριξης.

Ανακοινώνοντας τη νέα συνεργασία, ο Rob van Tichelt, Διευθυντής Πωλήσεων EMEA της NEXTFOUR, δήλωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην οικογένεια των διανομέων μας. Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. χαίρει μεγάλης εκτίμησης για την τεχνογνωσία και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η καλή γνώση της ελληνικής αγοράς ναυτιλιακού εξοπλισμού την καθιστά έναν εξαιρετικό συνεργάτη για την NEXTFOUR.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. βρίσκεται σε μια σημαντική περιοχή για εμάς και θα μας προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην Ελλάδα, κάτι που ταιριάζει με το στόχο μας να παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση εξυπηρέτηση και να τους συμβουλεύουμε για την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες τους, με επαγγελματισμό".

Επισημαίνοντας τη στρατηγική σημασία της συνεργασίας, η Διευθύντρια Πωλήσεων της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. κ. Μαρία Δρίτσα, σχολίασε:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την NEXTFOUR και την εισαγωγή των πρωτοποριακών προϊόντων της στην αγορά μας. Η συνεργασία αυτή ευθυγραμμίζεται άψογα με την αποστολή μας να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις στους πελάτες μας, παρέχοντας τη δυνατότητα, τόσο στους κατασκευαστές ΟΕΜ, ανεξαρτήτως μεγέθους, όσο και στους ιδιοκτήτες σκαφών να έχουν άμεση πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να απολαμβάνουν απαράμιλλη εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Η συνεργασία μεταξύ της NEXTFOUR και της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. υπόσχεται να αναβαθμίσει τη ναυσιπλοΐα στην Ελλάδα, προσφέροντας στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λύσεων με οθόνη αφής, προσαρμοσμένων για να βελτιώσουν την άνεση, τη συνδεσιμότητα και την εμπειρία πλοήγησης".

Σχετικά με την NEXTFOUR.