Ηλεκτρικός Εξωλέμβιος Κινητήρας Avator™

— Κατηγορίες: Εταιρικά νέα

avator

Η Mercury ανακοινώνει το πρώτο Concept Ηλεκτρικού Εξωλέμβιου Κινητήρα Avator™.

Ο ηλεκτρικός εξωλέμβιος κινητήρας Avator™. θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες σκαφών μία νέα ταξιδιωτική εμπειρία, ενώ θα βασιστεί στη δέσμευση της Mercury για βιωσιμότητα.

Mercury Avator™: Εμπνευσμένη Καινοτομία

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η Mercury Marine® θέτει τα πρότυπα στις επιδόσεις των σκαφών.

Πάντα καινοτόμος. Πάντα πρωτοπόρος. Με έναν σκοπό: να εμπνεύσει τους ιδιοκτήτες σκαφών ώστε να έχουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία.

Σήμερα, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε την ηγετική μας πορεία, ανακοινώνοντας την ιδέα μας για τη σειρά Ηλεκτρικών Εξωλέμβιων Κινητήρων Mercury Avator™. Αυτή η ιδέα αποτελεί το επόμενο βήμα μας στην καινοτομία ναυτικών προϊόντων, καθώς η Mercury προχωρά προς την επίσημη κυκλοφορία ηλεκτρικών εξωλέμβιων κινητήρων εντός του 2022 και το 2023.

"Η βιωσιμότητα και η ηγετική θέση των προϊόντων της είναι βασικές αξίες της Mercury Marine. Το εγχείρημά μας στη δημιουργία προϊόντων που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η Μercury κάνει πράξη τις δεσμεύσεις μας σε αυτούς τους τομείς", δήλωσε ο Chris Drees, πρόεδρος της Mercury. "Το πρόγραμμα Avator™ θα ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρική πρόωση στον θαλάσσιο χώρο, ενισχύοντας παράλληλα την ήδη ουσιαστική πρόοδό μας στη μείωση της εκπομπής ρύπων κατά 80%".

"Αυτή η ανακοίνωση παρέχει επίσης μια πρώτη ματιά στο πώς σκοπεύουμε να τηρήσουμε τη δέσμευσή μας να είμαστε ο ηγέτης της ναυτικής βιομηχανίας τόσο στα προϊόντα εσωτερικής καύσης όσο και στην ηλεκτρική πρόωση έως το τέλος του 2023. Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα πρόωσης που πληρούν τις ανάγκες των πελατών μας και των ιδιοκτητών σκαφών σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για εξωλέμβιους τετράχρονους κινητήρες υψηλής ιπποδύναμης είτε για φορητό πλήρως ηλεκτρικό σύστημα όπως το πρόγραμμα Avator™".

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Mercury Avator™ καθώς και το όραμά μας για ηλεκτρικά ναυτικά προϊόντα, επισκεφθείτε το MercuryMarine.com/Avator

Όπως πάντα ο Business Development Manager της Mercury είναι διαθέσιμος για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις.