Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων

— Κατηγορίες: Εταιρικά νέα

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων

Παρουσιάσαμε την εταιρεία μας, τις δραστηριότητες μας και τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει ο Κλάδος που δραστηριοποιούμαστε.

Το ενδιαφέρον των σπουδαστών Μηχανοτρονικής ήταν έντονο καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τον Κλάδο της θάλασσας και των σκαφών αναψυχής και να λύσουν απορίες.


 

 

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν στους σπουδαστές:

✅ Οι δραστηριότητες της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. η ιστορία της και η εξέλιξή της από την ίδρυσή της έως σήμερα.
✅ Η θαλάσσια πρόωση και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Mercury Marine.
✅ Ο Τομέας του ναυτιλιακού εξοπλισμού σκαφών αναψυχής από την κατασκευή μέχρι και την συντήρηση ενός σκάφους.

 

 

 

 

 

 

Εισηγητές σε κάθε θεματική ενότητα αντίστοιχα ήταν τα στελέχη της εταιρείας μας.  Η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας κ. Ισιδώρα Εξηνταβελώνη, o Τεχνικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Μουστάκης, και ο Διευθυντής Τεχνικών Πωλήσεων και Ναυτιλιακού Εξοπλισμού κ. Νίκος Βλατάκης.


Ευχαριστούμε πολύ τη Διοίκηση της Σχολής και το Διδακτικό Προσωπικό για τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στους σπουδαστές που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εργαστούν στον Κλάδο της θάλασσας και του Yachting.

Στη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. είμαστε #Πάντα δίπλα στους λάτρεις της θάλασσας παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας, #Παντού, όπου απαιτείται #ΕνΠλω με προορισμό έναν απέραντο κόσμο δυνατοτήτων, προσβάσιμο σε όλους.