Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στη DEFEA

— Κατηγορίες: Εταιρικά νέα

 

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. συμμετέχει στη DEFEA, τη Διεθνή Έκθεση για την Άμυνα, που διοργανώνεται στην Αθήνα κάθε 2 χρόνια. Μια υψηλού επιπέδου έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και διοργανώνεται με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού) από την εταιρεία Οργάνωσης Εκθέσεων ROTA A.E..

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της Άμυνας και της Ασφάλειας, να έρθουμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας, να μοιραστούμε τεχνολογίες και καινοτομίες, να ενημερωθούμε για νέα έργα και εξελίξεις και να οικοδομήσουμε το μέλλον στην Άμυνα.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1946, αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού στην Ελλάδα. Διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στις στρατιωτικές προμήθειες και αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη όλων των κυβερνήσεων και των υπουργείων Άμυνας, των κατασκευαστών σκαφών και των εισαγωγέων σκαφών. Είναι η μόνη ελληνική εταιρεία του κλάδου που έχει ενσωματώσει στη δομή της εξειδικευμένο "Τμήμα Άμυνας και Ασφάλειας" προκειμένου να παρέχει πλήρως προσαρμοσμένα προϊόντα και ολιστικές υπηρεσίες στον απαιτητικό κλάδο της Άμυνας και Ασφάλειας.

Ως επίσημος διανομέας της Brunswick Corporation για τους εξωλέμβιους κινητήρες MERCURY σε Ελλάδα, Αλβανία και Σκόπια αλλά και με αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνείς Οίκους, που με σεβασμό διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την επικράτεια που με απόλυτο επαγγελματισμό και βαθιά τεχνογνωσία υποστηρίζουν τα προϊόντα που εμπορεύεται με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Με αξιοπιστία και βαθιές ρίζες στην "τέχνη της θάλασσας" δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας στον τομέα των Ναυτικών Προμηθειών. Είμαστε εξοπλισμένοι, εμείς και το δίκτυό μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σήμερα, αλλά και να διαμορφώσουμε τη ναυτιλιακή βιομηχανία του αύριο.

Επισκεφθείτε μας: Hall 3, Stand Β26.