Νέα - Ενημέρωση

Στην ελληνική αγορά οι νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες V-8 της Mercury

Η νέα γενιά κινητήρων Mercury  διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά από τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., δίνοντας στους λάτρεις της θάλασσας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ότι καλύτερο, πιο σύγχρονο και ισχυρό έχει δημιουργήσει η εταιρία μέσα από έρευνες και αξιοποίηση της τεχνολογίας. 

Η νέα παρουσία της Mercury είναι μοναδική.  Οι κινητήρες θεωρούνται ιδανικοί καθώς, ως επιλογή, αποτελούν μια ασυναγώνιστη λύση. Συνδυάζουν οικονομία στην κατανάλωση, χαμηλά επίπεδα θορύβου, και υψηλές επιδόσεις, σε ένα μπλοκ μεγάλου κυβισμού, αλλά μικρού βάρους και διαστάσεων, διασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για την απόλυτη εμπειρία πλεύσης.

Αξιοσημείωτη είναι και η αισθητική υπεροχή της νέας γενιάς κινητήρων.  Με το σύγχρονο και λιτόdesign, και τις χρωματικές επιλογές, ξεχωρίζουν και αποτυπώνουν τη δύναμη και τον προσωπικό χαρακτήρα της Mercury. 

Πρόκειται για τους νέους ατμοσφαιρικούς V8 κινητήρες Verado 250 και 300 ίππων, , οι οποίοι πρωτοστατούν με την τεχνολογική τους υπεροχή και θα μονοπωλήσουν την αγορά στην κατηγορία τους.

Και αυτή τη νέα σειρά κινητήρων της Mercury υποστηρίζει με την δική της παράδοση, την δική της ιστορία και την εμπιστοσύνη που έχει δημιουργήσει εδώ και 72 χρόνια, η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. προσφέροντας με τη σειρά της την εγγύηση ενός  σταθερού, διαχρονικού και αξιόπιστου συνεργάτη.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* vddpne