fbpx

Νέα - Ενημέρωση

Η Mercury Marine παρουσιάζει τον ολοκαίνουργιο Verado V12 600hp - επαναπροσδιορίζοντας τις επιδόσεις των εξωλέμβιων κινητήρων

FOND DU LAC, Wis. (11 Φεβρουαρίου 2021) - Η Mercury Marine®, ένα τμήμα της Brunswick Corporation (NYSE: BC), παρουσίασε σήμερα το νέο 7,6 λίτρων 600hp V12 600hp Verado®  εξωλέμβιο κινητήρα. Με αυτό το λανσάρισμα, η Mercury συνεχίζει να μεταμορφώνει την αγορά των εξωλέμβιων κινητήρων υψηλής ιπποδύναμης, παρέχοντας τον πιο ισχυρό και ικανό εξωλέμβιο, που διαθέτει πολλές καινοτομίες της βιομηχανίας εξωλέμβιων, κατάλληλες για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

«Καθώς τα σκάφη συνεχίζουν να μεγαλώνουν και οι προσδοκίες των επιδόσεων συνεχίζουν να αυξάνονται, όσοι ασχολούνται με τα σκάφη ζητούν μια καλύτερη, πιο ικανή λύση υψηλής ιπποδύναμης για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ο Verado V12 είναι η απάντηση της Mercury», δήλωσε ο Chris Drees, πρόεδρος της Mercury Marine. «Χρησιμοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες μηχανικής και σχεδίασης, επαναπροσδιορίσαμε πλήρως τις επιδόσεις των εξωλέμβιων. Ο Verado V12 προσφέρει στους λάτρεις των σκαφών απαράμιλλη ελευθερία, πολυτέλεια και ισχύ για να κυνηγήσουν τα πάθη τους στο νερό. Πρόκειται για έναν αξιόλογο κινητήρα που θα αλλάξει το μέλλον της πρόωσης στη θάλασσα».Οι επαναστατικές καινοτομίες του νέου κινητήρα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:• Ο πρώτος εξωλέμβιος V12 στον κόσμο, ο κινητήρας Verado 600 ίππων διαθέτει φυσική αναπνοή, μεγάλο κυβισμό, κεφαλή με τέσσερις εκκεντροφόρους που παράγει εντυπωσιακή ροπή για να επιταχύνει και να πλανάρει γρήγορα τα βαριά σκάφη, και να φτάσει γρήγορα την ονομαστική ταχύτητα.
• Το πρώτο αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων της βιομηχανίας εξωλέμβιων βελτιστοποιεί τις στροφές του κινητήρα ανάλογα με το φορτίο, διευκολύνοντας την ισχυρή επιτάχυνση και την αποτελεσματική απόδοση κατά την πλεύση.
• Η πρώτη  περιστρεφόμενη ρεβέρσα της βιομηχανίας εξωλέμβιων που περιστρέφεται ανεξάρτητα κάτω από το νερό, ενώ ο κορμός του κινητήρα παραμένει ακίνητος εξοικονομώντας χώρο. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για πολλαπλές τοποθετήσεις και ευρύτερη γωνία στροφής για ευέλικτο χειρισμό. Με τη βοήθεια της διπρόπελης ρεβέρσας αντίθετης περιστροφής, έχει επίσης καλύτερο «κράτημα» στο νερό και για ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες και σε στενούς χώρους.
• Αρκετές βελτιωμένες τεχνολογίες της Mercury συνεργάζονται για να επιτρέψουν στον V12 Verado να παρέχει εξαιρετική οικονομία καυσίμων και μεγάλη αυτονομία.


«Ο V12 Verado προσφέρει όλα όσα θέλουν οι ιδιοκτήτες σκαφών και ακόμα περισσότερα, σε έναν εξωλέμβιο κινητήρα υψηλής ιπποδύναμης. Αυτός ο κινητήρας διευκολύνει τον χειρισμό των σκαφών κατά την πρόσδεση και παρέχει εξαιρετικό χειρισμό σε όλες τις ταχύτητες. Παρέχει απίστευτη οικονομία καυσίμου, οπότε επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του να πάνε πιο μακριά και να μείνουν περισσότερο. Η λειτουργία του είναι τόσο ομαλή και αθόρυβη που μπορείτε να μιλάτε ενώ λειτουργεί. Είναι ανθεκτικός, αξιόπιστος  και εύκολος στη συντήρηση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν τον V12 Verado στην αγορά σήμερα», είπε ο Drees.
Η ανάπτυξη του εξωλέμβιου V12 Verado είναι προϊόν της συνεχούς δέσμευσης της Mercury να επενδύει στο τμήμα R&D και στην επέκταση των μονάδων παραγωγής, επένδυση που ξεπερνάει τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2008.«Έχουμε αφιερώσει σημαντικές επενδύσεις και χρόνια προσπάθειας για την ενίσχυση της ικανότητάς μας να μετατρέπουμε εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες σε πρακτικές, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις», δήλωσε ο Tim Reid, αντιπρόεδρος της Mercury Marine στο τμήμα Ανάπτυξης και Μηχανικής. «Αυτό το έργο μας έχει φέρει σε καλή θέση έτσι ώστε να προβλέπουμε και να ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές της αγοράς. Ακούσαμε προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σκαφών και δημιουργήσαμε προϊόντα με νέες δυνατότητες με στόχο την υπέρβαση των υψηλότερων προσδοκιών τους».
Ο εξωλέμβιος κινητήρας Mercury Marine V12 Verado θα είναι διαθέσιμος από το καλοκαίρι του 2021, στις αγορές EMEA. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.mercurymarine.com/en/us/v12/

Σχετικά με τη Mercury MarineΜε έδρα το Fond du Lac του Ουισκόνσιν, η Mercury Marine είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής κινητήρων πρόωσης σκαφών αναψυχής. Ένα τμήμα της Brunswick Corporation (NYSE: BC), η Mercury παρέχει κινητήρες, σκάφη, υπηρεσίες και ανταλλακτικά για ψυχαγωγικές, εμπορικές και κυβερνητικές θαλάσσιες εφαρμογές. Η εταιρεία εξουσιοδοτεί τους ιδιοκτήτες σκαφών με προϊόντα που είναι εύχρηστα, εξαιρετικά αξιόπιστα και υποστηρίζονται από την πιο αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στον κόσμο. Το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο της Mercury περιλαμβάνει εξωλέμβιους κινητήρες Mercury, Mercury MerCruiser εσω-εξωλέμβιους και εσωλέμβιους, προπέλες Mercury, φουσκωτά σκάφη Mercury, ηλεκτρονικά συστήματα Mercury SmartCraft, διανομή αξεσουάρ Land 'N' Sea και ανταλλακτικά και λάδια Mercury και Quicksilver. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες, στο www.MercuryMarine.com.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* atoumz