Νέα - Ενημέρωση

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Χέλι, στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 η ετήσια συνάντηση του δικτύου συνεργατών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην οποία παρουσιάστηκε η νέα γενιά κινητήρων Mercury που υπόσχεται μια «μεγάλη» συνέχεια.
Η νέα γενιά κινητήρων Mercury  διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά από τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., δίνοντας στους λάτρεις της θάλασσας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ότι καλύτερο, πιο σύγχρονο και ισχυρό έχει δημιουργήσει η εταιρία μέσα από έρευνες και αξιοποίηση της τεχνολογίας. 
Με μια ακόμη παρουσία της, αυτή τη φορά στηρίζοντας την έκδοση του βιβλίου "Παίζουμε Ιστιοπλοΐα"από τις εκδόσεις ONDECK, η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.κάνει φανερή την προσήλωσή της στα δρώμενα που αφορούν την θάλασσα.
Μια σημαντική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης παραγωγό προϊόντων για ναυτική χρήση VIGOUROUX, ξεκίνησε η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. ενισχύοντας έτσι την θέση της στην παροχή ποιοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά.
Mε αισιοδοξία και βεβαιότητα για το 2018 καθώς και ευχές για μία καλή χρονιά, τα στελέχη και το προσωπικό της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. διασκέδασαν και πέρασαν μία ευχάριστη βραδιά στο "Ελλάδος Εικόνες" όπου η εταιρία πραγματοποίησε εκδήλωση κόβοντας εθιμοτυπικά την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του 2018.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* jlhxod