Προσφορές σε φουσκωτά σκάφη και μηχανές Mercury

Με σύνθημα «αποκτήστε τώρα σκάφος και μηχανή και ανακαλύψτε την δική σας παραλία» η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E., υποδέχεται το καλοκαίρι και παρέχει δυνατότητα αγοράς «σκάφους και μηχανής» Mercury σε ειδικές τιμές. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία δημιούργησε και προωθεί στην αγορά μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για σωστή και ασφαλή πλεύση. Η πρωτοβουλία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν τις δικές τους περιπέτειες αγοράζοντας το «πακέτο» της προσφοράς. Είτε είναι ιδιοκτήτες σκάφους είτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τώρα για πρώτη φορά οι προτάσεις της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και της Mercury ικανοποιούν κάθε απαίτηση. Οι…

Ο νέος φορτιστής της VictronEnergy

Μια ακόμη παροχή, υψηλής τεχνολογίας, δίνει στην αγορά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. διευκολύνοντας τους φίλους της θάλασσας και όχι μόνον.

Η «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στηρίζει το Greek Padel Academy

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. εκφράζοντας την στήριξή της σε αθλητικές δράσεις "έντυσε" το γήπεδο της Greek Padel Academy, στον Άλιμο με αφίσες των μηχανών Mercury.

Η «Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.» στα Social Media

Ανοικτή επικοινωνία με τους φίλους της θάλασσας και τους πελάτες της εγκαινίασε η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε. Η εταιρεία δημιούργησε τη δική της σελίδα στο facebook ανοίγοντας τους διαύλους επικοινωνίας με τους «fan» του υγρού στοιχείου. Ενημέρωση, τεχνολογικές εξελίξεις, δραστηριότητες, γεγονότα, αλλά και συζητήσεις και ανταλλαγή πληροφόρησης δημιουργούν ένα μοναδικό forum διαλόγου που φέρει την σφραγίδα της Ζώης Ευσταθίου. Eκεί όλοι μπορούν να μαθαίνουν τα νέα προϊόντα, τα αξεσουάρ, τις εξωλέμβιες Mercury και Mariner, τα προϊόντα της Quicksilverπου εισάγει η εταιρία στην ελληνική αγορά κ.α. Ακολουθείστε την σελίδα για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας! https://www.facebook.com/zoisgr/

Αυτόματο «τριμάρισμα» από την τεχνολογία της Mercury

Ένα σύστημα που ρυθμίζει αυτόματα το τριμ της μηχανής έχει κατασκευάσει η Mercury και προωθεί στην ελληνική αγορά η «Ζώης Ευσταθίου».

Σχετικα TWEETS